Friday, December 19, 2008

IRAK - YOU MERSILESSLY MARCHING TO US, by Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

България над всичко
Прегледи: 133 - Коментари: 0
Ирак - ти неумолимо настъпваш

Ирак - ти неумолимо настъпваш

(c) 2008 - Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

ИРАК - ТИ НЕУМОЛИМО НАСТЪПВАШ

от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ


НАСТОЯЩАТА ИКОНОМИЧЕСКА БЕЗИЗХОДИЦА, няма как да не прерасне в политическа. Това едва ли някого го е еня. Миналата седмица в Брюксел, бе подписан многостранен договор, за преразпределение на настъпващите компактни маси имигранти от Средния Изток - основно от Ирак, между министрите на вътрешните работи. Това стана по време на представяне на нов доклад за състоянието на лагерите за бежанци в Общността - съвсем обезпокоителен. Германия незабавно декларира, че би могла да приеме не повече от 2500 незаконни имигранти. Предимство ще бъде предоставено на нуждаещи се от медицински грижи, потърпевши от насилие, самотни майки и религиозни малцинствени групи. Останалите? Те ще се утаят по пътя до благодатна Германия. А този път - да не се заблуждаваме - преминава през Балканите и най-вече през Майка БЪЛГАРИЯ.

АГЕНЦИЯТА ЗА БЕЖАНЦИТЕ ПРИ ООН - UNHCR, ни лук яла - ни мирисала, оцени случващото се - като поредна"позитивна стъпка" на ЕО. Резултат на 18 месечен политически натиск от страна на напълно негодната ООН към успешно развиващата се ЕО. Става дума за десетина хиляди иракски бежанци, една десета от тях вече е отседнала в Швеция и Холандия. Къде са останалите? Общият брой бежанци от Средния Изток в Швеция, отдавна надхвърля 100 000 души. Хубаво им е тук - в подредената Европа. По-трудно би им било - в Ирак. От където са побягнали - преди някой да ги подгони. Великобритания е съвсем леко обезпокоена. Тя е свикнала да поглъща бежанци от Средна Азия. След Април-2008, там са оседнали едва 200 иракски бежанци, и скоростта на нарастване е приблизително постоянна. Говорител на британското МВР твърди: "НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ С НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТНЬОРИ ЗА ДА БЪДЕМ СИГУРНИ, ЧЕ ИРАКСКИТЕ БЕЖАНЦИ ЩЕ СЕ РАЗСЕЛЯТ В ЕВРОПА." (!?!) Нищо по-прозрачно от това. И, не съществува друго обяснение за нарастващите темпове на заразни пандемии, и в частност СПИН, освен системната целенасочена подкрепа на ООН на системата на масови преселвания от нецивилизовани към цивилизовани ареали на света. Имиграцията - е само форма. Специална експертна работна група на ЕО, е успяла и обиколила лагерите за бежанци в Средният Изток. За да бъде потресена от пълната жизнена безизходица на намиращите се в нея. Дали изходът е изместването на тези точки на зараза в посока ЕВРОПА? Какво, и кому би помогнало това? Все пак има известна надежда. Мнозина иракчани хващат път към САЩ, КАНАДА и АВСТРАЛИЯ. А там, малцина страдат от европейски сантименти.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...