Friday, December 19, 2008

WHICH COMMING ON, by Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

България над всичко
Прегледи: 131 - Коментари: 1
КОЕТО ПРЕДСТОИ

КОЕТО ПРЕДСТОИ

(c) 2008 - Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

КОЕТО ПРЕДСТОИ
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

НЕ ЗНАЯ КАК Е У ДОМА, но въз основа на закона "БОРБА С ТЕРОРИЗМА", Върховният Съд на Руската Федерация забрани дейността на "АЛ-КАЙДА". (12.11.2008.!) Генералният Прокурор на Русия - Юрий ЧАЙКА, потвърди това решение с удовлетворение. Бе уточнено. Това се прави независимо че организацията няма изявена дейност на територията на РУСИЯ. За вземане на това решение, бяха нужни по-малко от два месеца.

НЕ ЗНАЯ КАК Е У ДОМА, но в РУСИЯ съществува ЕДИНЕН ФЕДЕРАЛЕН СПИСЪК НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. През 2003 г, когато този списък бе официално обнародван; което не означава че до това време не е съществувал на работно равнище; Върховният Съд на РФ включи наведнъж 15 подобни организации. Считаше се, че повече не биха могли да бъдат. В съответствие със съответно съдебно решение, тези организации бяха разпуснати, имуществото им конфискувано, а членовете им поставени под наблюдение. Към 2007 г, шефът на борбата с тероризма в Русия, генерал-майор Юрий САПУНОВ обяви, че този списък се е разширил до 17 названия. Ставало дума за групировки, чиито щаб-квартири са разположени извън пределите на съвременна РУСИЯ, успели да изпратят емисари в РУСИЯ, КАЗАХСТАН и РЕПУБЛИКИТЕ НА СРЕДНА АЗИЯ. Последната забрана се основава на широкото оповестяване в медиите, че в САЩ се подготвя терористичен акт, "който би променил света и политически и икономически". Информацията е от източници в ЙЕМЕН, близки до ръководството на "АЛ-КАЙДА". За която все още не е съвсем ясно чия промоция е, и кой е нейният глобален спонсор. ОСАМА БИН ЛАДЕН вече бил издал свещена заповед, (Вестник "Al-Quds Al-Arabi" - Йемен), да бъде извършен терористичен акт на територията на САЩ "чийто мащаб ще надхвърли 11-ти Септември". Бъдещият успех на тази операция бил гарантиран поради факта, че АЛ-КАЙДА практически контролира цяла ЮЖНА СОМАЛИЯ.

О, ЗНАЯ, ЗНАЯ КАК Е У ДОМА. Тук всичко е до болка ясно.




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Ал Кайда от село Овчарово Дата: 2008-11-19 00:15:17
Не ме е страх от Ал Кайда, най ме е страх от Чайна.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...