Friday, October 24, 2008

RUSSIAN STILE REABILITATION, by Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

Прегледи: 133 - Коментари: 0
Реабилитация по руски

Реабилитация по руски

(C) 2008 - Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY

РЕАБИЛИТАЦИЯ ПО РУСКИ

от

Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

СЪВСЕМ НЕОЧАКВАНО, за видялите и патили братя по вяра и кръв руснаци, Върховният Съд на Русия реабилитира Николай Втори и цялото Неговото семейство. Докато Върховният Съд на Русия отказва съдебно гледане на исковата молба на поредната "Наследнице Дома Романовых", настоящата "реабилитация" за унищожените без съд и присъда (Изпипана работа - навярно е имало трибунал някакъв неизвестен!) Романови, е изненадваща. Защото се реабилитира официално постановена присъда. А такава исторически не е известна.

РУСКАТА ИНТЕЛЕКТУАЛНА МИСЪЛ, оценява подобно решение като изцяло "глупашко". Защото унищожените заедно със Семейство РОМАНОВИ, политически невинни лекари, слуги, кочияши и шофьори, остават нереабилитирани. За тях няма - кой да ходатайства. Спътстващите мужици са пропуснати. Нищо чудно, вината за репресираните Царски Персони в недалечно бъдеще да се стовари именно върху техните глави невинни. Иначе, разстрелът и затриването им из шахтите около Екатериненбург е съвместно. Нерде Романови - нерде Боткинови. Професионалният риск на властващия самоотрекъл се Монарх е коренно различен от поддържащия Лекар. За Онези Далечни Времена - и За Настоящите. Реабилитирано е единствено семейството на Николай Втори. И, нито един от унищожените князе. Стъпката е ясна. Колкото по-малко претенденти за Всерусийския Престол - толкова по-голяма възможността да бъде интронирано някое Новоизлюпено Щатско Нищожество. Световна уралска кланница където най-напред попада обезправения политически Император, когото болшевиките отстраняват первом - чрез дворцови машинации, а потом - физикално. Следващият интрониран, Михаил Втори бива заточен в Перм, за да бъде унищожен на 13.06.1918., не по нареждане от Петроград, (Ленин-Троцки-Свредлов!), а от шайка руски "работници-болшевици" начело с Г.И. Мясниковым, по-късно изхвърлен от ВКП(б) и забягнал зад граница.Дали е имало паралелна революционна власт и втори център, това все още в учебниците не се изучава. Но, бедите държат и понастоящем.

ВСЕ ОЩЕ съвършенни и точни доказателства, дали Николай Втори и Неговото Семейство са убити именно по нареждане на Ленин-Свредлов-Троцки, или по-скоро в резултат на общата психоза на саморазправа, поддържана от определени антицаристки групировки, на кабел-връзка с Великобритания. (Посока, в която трябва да търсим извори и, за смъртта на Цар Борис Трети Обединител!) Както не съществуват правни доказателства за унищожението на милиони дворяни и недворяни, в последващите бурни години на всерусийско падение и възход. За реабилитация на "вторичните продукти" на Петербургският Царски Двор обаче, никой не отваря дума. Николай Михайлович, Георгий Михайлович, Дмитрий Константинович, Павел Александрович, са разстреляни като заложници от "болшевиките" на 29.01.1919. в Петроград. Преди да бъде разстрелян, Николай МИХАЙЛОВИЧ си събува обувките и ги дава на палача: "На - носи - Царски са!" Твърде сходно с държането на Трайчо КОСТОВ, на бесилото - "Приберете очилата - да не се счупят!" (Вече са му го сторвали в Москва!) Сергей Михайлович, Иоанн, Константин, Игорь Константиновичи и Елизавета Федоровна, са унищожени от обезумелия за мъст народ - заради безпомощността короната да реши социалните проблеми на Обществото, - в шахтите под Алапаевск (18.06.1918.!). Вторични Подцарски Особи, които при предстоящето Имперско Интрониране на Върховен Государ, което няма как да нямаме за предстоящ феномен, не само са напълно излишни, но и исторически досадни. Царски Родственици, които с политика едва ли са се занимавали, освен с водка и матрони.

НЯМА КАК ДА НЕ ДОПУСНЕМ, става дума за реституционно онаследяване. Такъв закон в Съвременна Русия все още не съществува. Но, една високоуважаема внучка, някоя си Госпожа М. В. РОМАНОВА, за която в нашите медии от местни клюки не остава място за отклик, отдалеч-отдалеч намеква. Велика Княгиня, която докато не си търси парите, няма как да не си поиска онова, което й се полага по традиция и по закон. (Българският положителен опит е налице - имотите на Н.В. Цар СИМЕОН ВТОРИ КОБУРГ-ГОТА БЪЛГАРСКИ се довъзстановяват перманентно!) Тази законна наследница на Великите Князе Кирил ВЛАДИМИРОВИЧ и Владимир АЛЕКСАНДРОВИЧ има какво да си иска. За разлика от Нашего Брата Редовият Болгарин, комуто Държавните Архиви срещу такса от петдесет стотинки остават вечно недостъпни.

ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, (Во главе с кого требе!), Руската Православна Църква остава дълбоко свързана с идеята за Извечна Монархическа Русия. За РПЦ Царската Власт е "по-жива от живите", и никаква тленна смърт Монарху не би могла да я унищожи. Тя приема че Царят е Светец не затова, че е унищожен от болшевиките, а поради това, че е Богоизбран за Цар. Докато Българската Православна Църква да се пишмани - да обяви ли Левски за светец и едва подир това Цар Борис Трети Обединител - то народът си знае. Борис Трети бе един от онези достъпни народу Царе, който за този Наш Съвременен Народ си подложи главата!

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...