Monday, June 22, 2009

НЯМА ЛЪЖА - НЯМА ИЗМАМА - КЪМ ЯДРЕНА ВОЙНА БАМБАМ

България над всичко
Прегледи: 102 - Коментари: 1
НЯМА ЛЪЖА - НЯМА ИЗМАМА - КЪМ ЯДРЕНА ВОЙНА БАМБАМ
НЯМА ЛЪЖА - НЯМА ИЗМАМА - КЪМ ЯДРЕНА ВОЙНА БАМБАМ
(c) 2009 - Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
НЯМА ЛЪЖА - НЯМА ИЗМАМА - КЪМ ЯДРЕНА ВОЙНА БАМБАМ
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ


НЯМА ЩО ДА СЕ ЛЪЖЕМ. Естествените земни трусове са резултат от заложени в миналото катаклизми. Човешки или не – те поразяват понастоящем. За разлика от изкуствено предизвиканите – добавяни поради човешките капризи за величие към тях. И, народът излиза от дома – и чака. Щото да му рухне къщата, а той после да се чуди що да прави. На Балканите нациите са бедняшки. Куйтулука – още по. Някога ДРУГА ТИТО бе кандардисан от ядрените си маняци, та работата стана за лечение в ПАРИЖ, и унищожителен земетръс в СКОПИЕ. А народът – продължи да си го тачи. Подобна ще е и работата с настоящия КИМ ЧЕН ИР /на снимката - с черните очила/, произвел подземен ядрен опит, след като бе будалкал и пребудалкал международната общност и САЩ; че закрива своите ядрени мощности; прекалено дълго време. Бих казал. Така е, когато преговори се водят без участие на РУСИЯ. Тази страна – ту печели – ту губи, но на международна договореност - еш няма.

СНОЩИ СЪВЕТЪТ ПО СИГУРНОСТ ПРИ ООН, в който членуват неслучайни държави, заклейми СЕВЕРНА КОРЕЯ за извършения от нея мощен подземен ядрен взрив. По този начин СЕВЕРНА КОРЕЯ; търгуваща със света основно – чрез КИТАЙ; доказа, че би могла като нищо да свърши поне-поне-поне с ЮЖНА КОРЕЯ. ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА заяви, че този ядрен взрив подкопава мира в света. И наистина, В КОРЕЯ ГРЪМНА – А ЗЕМЕТРЪС НАС НИ ЗАТРЕСЕ. Тази последна СЕВЕРНОКОРЕЙСКА ЯДРЕНА БОМБА бе 20 пъти по-мощна от изпробваната през 2006 г., и би могла да се сравнява с мощността на някога хвърлената от САЩ над ХИРОШИМА. Подир това бе разпоредено, и три евентуални носители на тази бомба, бяха тествани в ЖЪЛТО МОРЕ. Обявени за ракети с малък обсег на действие, те едва ли бяха такива.

ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ стреснаха света, но сякаш най-много съседен КИТАЙ. Посредничещ при преговорите за закриване на СЕВЕРНОКОРЕЙСКИТЕ ЯДРЕНИ МОЩНОСТИ на своя територия доста дълго време. РУСИЯ, отдавна закрила своите полигони за тестване на ядрено оръжие – тоест почти отказала се да развива бойни ядрени технологии, се нарече "ЗАСЕГНАТА".

РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ незабавно поиска нови строги санкции срещу ПХЕНЯН, но това едва ли ще се случи.

ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА нарече опитите незапомнено нарушение на международното право.

ГОРДОН БРАУН се присъедини, като го нарече опасност за световния мир.

ЮЖНОКОРЕЕЦЪТ БАН КИ МУН – ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН, изтъкна че е дълбоко разтърсен от тази необмислена постъпка, която в НЮ-ЙОРК бе регистрината като ЗЕМЕН ТРУС ОТ 4.7 ПО РИХТЕР. Но, да се спре ПХЕНЯН навярно е съвсем невъзможно, и съвсем небезопасно. ПХЕНЯН поддържа огромна конвенционална армия, при това прекрасно въоръжена, и освен това е готов всеки миг да удари освен ЮЖНА КОРЕЯ, и недалечна ЯПОНИЯ.

ДЪЛГОГОДИШНАТА ЕДНОСТРАНЧИВА ПОЛИТИКА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ, няма как да не води до вътрешни социални напрежения. Очевидно партийният лидер КИМ ДЖОНГ ИЛ, по същество човек с неясен произход и западно възпитание, се опитва по този начин да притисне ВАШИНГТОН, за двустранни преговори без участие на трета страна. Предполага се, че СЕВЕРНА КОРЕЯ притежава достатъчно ПЛУТОНИЙ ЗА ОЩЕ НЕ ПО-МАЛКО ОТ ШЕСТ ПОДОБНИ ЯДРЕНИ БОМБИ. Които няма как да не са готови. Става въпрос – къде се намират. Дано да не са в КОСМОСА, че СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОСЯГА И НАТАМ.

СТРУВА МИ СЕ, севернокорейският лидер повтаря грешката на ЦАР БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ от времето на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Горкият – мислеше, че САЩ няма да посегнат на ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. Пък се оказа съвсем друго.

Потребител:
Коментар:
1. Потребител: Наблюдател Дата: 2009-05-28 14:11:30
То вече всеки може да си направи атомна бомба при лабораторни условия. Поне стотина пакистански ядрени специалисти са ислямисти. Чакаме - Не Сеул, а Москва и Ню Йорк, за десерт може Лондон, Париж и Лос Анжелис.
За съжаление, това не е шега, а световната реалност.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...