Monday, June 22, 2009

АЛ КАЙДА - КАТО КАК УПОРСТВАШ? от Хеми ВАРНАЛИС

България над всичко
Прегледи: 135 - Коментари: 0
Ал Кайда - Като как упорстваш
Ал Кайда - Като как упорстваш
(C) 2008-Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY
АЛ КАЙДА - КАТО КАК УПОРСТВАШ?
от
Хеми ВАРНАЛИС

ВСРЕД ГОЛЕМИТЕ ДЕРТОВЕ по настоящата енергийна криза, за която щем-нещем целуваме ръка на МЕЧО ПУХ, светът позагърби основната проблема - СЪВРЕМЕННИЯ ВЕРСКИ ТЕРОРИЗЪМ. Който, да си кажем правичката, с развитието на съвременните методи на воюване, наднича застрашително зад всеки ъгъл. Пряко нашенското си безхаберие. Как лесно забравихме взривовете във военните складове в ЧЕЛОПЕЧ! Как майсторски прикрихме истината около "самозапалилия" се влак КАРДАМ - СОФИЯ. Как върви борбата с тероризма обаче - никой никому не казва. Върши се там нещо на тъмно - но доколко ефективно е то - тези които го вършат най знаят. Остава да се осланяме на държавата. Дано машината да е добре смазана. Освен с бюрокрация - с ресурси, техника и знания.

В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ стана ясно за четиридесетина жертви в името на Аллах, (До един членове на "АЛ-КАЙДА ОТ МАГРИБ"!), тръснати във вечността от ЕПИДЕМИЧНА ЧУМА. Как е станало това, остава да гадаем. АЛ-КАЙДА харесва да се подбъзиква с високи технологии. От които някой от нейните членове - обучени от неверници - навярно поназнайват. Но не и онези - които дори не си мият ръцете. В пустините на АЛЖИР се резидират доста нелегални лагери, които подготвят нестихваща безсмислена жертвоготовност. Оказва се, взето на въоръжение от специалните служби, ЧУМАТА е "най-смъртоносното оръжие за война с терористи". Но, в случай, че и самите терористи се поебават с голи ръце с подобни щамове, доста трудно е да се каже - кой кому е разгонил светлата верица духовна.

ЕПИДЕМИЯТА започва някъде из пещерите на ТИЗИ-УЗУ, едва на 150 километра на изток от столицата АЛЖИР, а значи съвсем близо до морския бряг. За оцелелите няма друг изход - освен да се предадат на властите, та да бъдат изолирани и лекувани превантивно. Такива данни до днес няма. Знае се само, че начело на групата на потърпевшите и оцелелите е стоял знаменитият Абделмалек ДРУКДЕЛ. Дали самият той е жив - подир подобно геройство - не се знае. Безпилотните самолети вършат все по-добра работа. Дали умеят да разпръсват биотоксини? Не може да не могат. Още по време на Втората Световна Война един нашенски писател - Емил КОРАЛОВ, в един свой роман за деца бе предсказал, и безпилотни самолети, и безпилотно разпръскване на биопрепарати.
Въпросният ДРУКЕЛ ръководи тренировъчни лагери с около 1000 самоубийци, в АЛЖИР, МАРОКО, ТУНИС и НИГЕРИЯ. Твърди се, че е на пряко подчинение на ОСАМА БИН-ЛАДЕН, но арабите харесват да си се хвалят.

ЧУМАТА е изключително опасно инфекциозно заболяване, премитало през вековете света неведнъж. Пренася се от бълхи и по въздушно-капков път - един вид СКОРОПОСТИЖЕН СМЪРТОНОСЕН ГРИП. Известни са два вида за военно приложение.

БУБОННАТА ЧУМА се изявява чрез болезнено възпаление на лимфните възли, и обикновено завършва летално.

БЕЛОДРОБНАТА ЧУМА носи смърт сто на сто. Инкубира горе-долу за седмица време. Симптоми няма, но заразеният е носител на зараза.
ТАЗИ ТЪЖНА НОВИНА, спестена от нашенските медии - по подобие на едно време, няма как да не ни подплаши. Алжир не е така надалеч. Превенцията е почти никаква. Масовите познания - още повече.

ВАРНЕНСКИЯТ ГРАЖДАНИН - рядко е наясно - какво се върши и съхранява из мази, тавани и апартаменти. Институциите са многобройни - безгрижието е тотално. Какво ли ще да е обезпечаването с превантивни технологии? Но е достатъчно наясно - какво е състоянието на сметосъбиране и чистота, на улиците и площадите, в най-китния град на страната, наричана все още БЪЛГАРИЯ. Убедително представена чрез система от примитивни кенефи - там! - в БРЮКСЕЛ, където светът се опитва да мисли обобщено. И, си трае. Поради добре отработен персонален страх ...

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...