Monday, June 22, 2009

КУРШУМ ЗА АННА ПОЛИТКОВСКАЯ от Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

България над всичко
Прегледи: 161 - Коментари: 0
Куршум за Анна Политковская
Куршум за Анна Политковская
(c) 2009-Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY
КУРШУМ ЗА АННА ПОЛИТКОВСКАЯ
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ПРОФЕСИЯ е една от най-рисковите. Независимо от нейното просяшко заплащане. Всяка година повече от две стотици журналисти принудително напускат този лъжовен свят. Без да се броят наклеветените, уволнените, третираните и пребитите. Във връзка със смъртта на разследващата руска журналистка АННА ПОЛИТКОВСКАЯ, обичайният леген подозрения обилно разля своята войнстваща помия. За окончателно изясняване на случая, при ГЕНЕРАЛНАТА ПРОКУРАТУРА на РФ бе изкрадена СПЕЦИАЛНА СЛЕДСТВЕНА БРИГАДА, начело с един известен анализатор - ПЕТРОС ГАРИБЯН. Търсенията тръгнаха час по час, дни преди фаталният час на нейния трагичен разстрел. Изследвани са били разпечатки на мобилни телефони и клетъчни мрежи. Гибелта на АННА ПОЛИТКОВСКАЯ е била професионално подготвена. Едва ли от държавни институции, както това се твърдеше. Съвременното развитие на технологиите за преследване и елиминиране, отдавна не е приоритет единствено на правителствени администрации. В съвременния свят тече най-страннната ВОЙНА НА ВОЙНИТЕ - ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА - ВОЙНА НА ЧОВЕК СРЕЩУ ЧОВЕКА.

ЧЕТИРИ ДНИ ПРЕДИ СМЪРТТА, щатната камера на Вход № 4, на Блок № 8/12 на булевард "Лесной", засича предполагаемия убиец,, който ще доведе до край своето злокобно дело едва на 03.10.2006 г., в 17,02 подир обяд. Човекът е в тъмна дреха, и барета, прехвърлил през лявата ръка предмет, напомнящ плащ. Той внимателно се движи покрай блоковете от Вход № 4 на ул. Александър НЕВСКИ" към Вход № 2 на ул. "ЛЕСНОЙ", където именно живее АННА ПОЛИТКОВСКАЯ. Този блок е ъглов. Два входа №№ 3 и 4 - излизат на улица "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" . На улица "БЕСНОЙ" излиза само вход № 2. Човекът влиза във Вход № 2 в 17,09 '- малко преди да се завърне ПОЛИТКОВСКАЯ. Минават няколко минути. АННА ПОЛИТКОВСКАЯ излиза от дома със своето куче. Човекът с кепе излиза подир нея. И се отдалечева в посоката, от която е пристигнал. АННА ПОЛИТКОВСКАЯ не го забелязва. На 05.10.2006 г., историята се повтаря. Камерата представя същия мъж - по същия маршрут - малко преди да се появи ПОЛИТКОВСКАЯ. Този ден камерите засичат и автомобил ВАЗ-2104, от който очевидно се води преследването.

ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН ОТ ЖИВОТА НА ЗНАМЕНИТАТА ЖУРНАЛИСТКА, е 07.10.2006 г. Камерите на магазин "РАМСТОР" засичат, как след нея се придвижват двама млади спортни хубавци. Един от тях закрива лицето с кепе, за да не бъде опознат от видеокамерата. В 14,42,,17 часа на тази дата, камерите на изхода на магазин "РАМСТОР" отново засичат ПОЛИТКОВСКАЯ, и подир нея - все същия млад човек. Половин час преди това друга камера - МОСКВА е осеяна с камери както всеки съвременен град - засича автомобил ВАЗ-2104, да идва от улица "ЛЕСНОЙ" към дома на ПОЛИТКОВСКАЯ, отминава го - и гарира за кратко пред Дом № 10/16. После тръгва да се мота из района. В 15,55 ч. колата вече е пред Дом № 10 на улица "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ". От нея слиза все същият млад мъж - с кепе и тъмна дреха, и тръгва по добре познатия му маршрут към Дом № 8/12 на улица "ЛЕСНОЙ". Колата се оттегля към САДОВОЕ КОЛЬЦО.

В ТОВА ВРЕМЕ ПОЛИТКОВСКАЯ, характерно се завръща от магазин "РАМСТОР". Изважда от чантичка ключ за своят апартамент. В 16,06,,35 ч. м.вр. тя поднася своя ключ към домофона, за да бъде идентифициран от портиера. В 16,06,,39, тя е влязла във входа. След 24 секунди - вратата на входа се отваря, а от нея излиза УБИЕЦЪТ, Той спокойно тръгва по улицата, за да бъде прибран от колата.

НАМИРАТ АННА ПОЛИТКОВСКАЯ в кабината на асансьорната кабина на първи етаж. Предвидливо поставена тресчица не е дала възможност вратата на асансьорната кабина да се затвори. Приклекнала - сякаш заспала. По нейните сиви коси има кръв. Очилата й са паднали на пода. И по тях - капки кръв. Първият изстрел е в главата. Смъртта е мигновена. После биват пуснати още три.

ПО ВРЕМЕ НА СЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО пред СЪДА биват представени трима съучастници - родни братя. Предполага се, че КИЛЪРЪТ е техният четвърти брат РУСТАМ МАХМУДОВ. Незаловен до днес. Няма изгледи да бъде заловен.
Остават ред въпроси - ЗАЩО Е УБИТА АННА ПОЛИТКОВСКАЯ? КОМУ БЕ НУЖНА НЕЙНАТА СМЪРТ? КАКВА ЗЛОКОБНА ТАЙНА БЕ ГОТОВА ДА СПОДЕЛИ?

Редакцията на националистБг.ком честити Новата 2009 г на нашия сътрудник Богомил Аврамов и на всички, които помагат на чистата ни кауза.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...