Monday, June 22, 2009

СВИНСКИЯТ ГРИП - ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ИЛИ ЛАБОРАТОРЕН ПРОДУКТ

България над всичко
Прегледи: 113 - Коментари: 0
СВИНСКИЯТ ГРИП - ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ИЛИ ЛАБОРАТОРЕН ПРОДУКТ
СВИНСКИЯТ ГРИП - ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ИЛИ ЛАБОРАТОРЕН ПРОДУКТ
(c) 2009 - Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
СВИНСКИЯТ ГРИП - ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ИЛИ ЛАБОРАТОРЕН ПРОДУКТ
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

МЕДИИТЕ НЕОТДАВНА ОПОВЕСТИХА, как авторитетни медицински изследователски среди доказват, че т.н. СВИНСКИ ГРИП, (A/H1N1), е пряк резултат от лабораторни производствени експерименти. Теза поддържана от известният австралийски вирусолог ДОКТОР ЕЙДРИЪН ДЖИБС, изтъкнат професионалист в областта на противогрипната фармакология, и профилактика. Анализирайки всички достъпни информационни източници по проблема, познавайки много добре технологиите за обработка на всевъзможни щамове, ДЖИБС достига до заключение, че ТЕКУЩАТА ЕПИДЕМИЯ ОТ СВИНСКИ ГРИП - В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ - Е РЕЗУЛТАТ ОТ ЛОША ЛАБОРАТОРНА ПРАКТИКА. Но според ДЖИБС, безусловно всички известни до днес геноми на вируси на СВИНСКИ ГРИП, циркулиращи в природата, категорично се отличават от генома на новият вирус H1N1. Огромният брой мутации на които очевидно е бил подложен първоначалният агент - не биха могли да бъдат САМООСЪЩЕСТВЕНИ. За краткият отрязък време на неговата смъртоносна изява, при обичайните условия на природната околна среда, това просто не би могло да се случи.

ДОКТОР ЕЙДРИЪН ДЖИПС яко държи на тази своя хипотеза, и отхвърля тезата за умишлено въвеждане на грипа всред населението на МЕКСИКО. Без да пропусне да подчертае, че това би могло да се случи и - в резултат на непреднамерена грешка на персонала, на някой от безбройните биотехнологични лаборатории по широкия свят. ДЖИПС продължава да изследва този феномен, с цел да предизвика дискусия в глобален мащаб. Ако бъде изходено от това негово неслучайно твърдение, лесно би могло да се предположи, че страшната ИСПАНСКА БОЛЕСТ от времената на ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - също е би могла да бъде резултат на изтърван от контрол експеримент. ГЕРМАНСКИЯТ ВЕРМАХТ притежаващ всичко необходимо, за да разгъне производство и приложение на БОВ - няма как да не е работил и на биотехнологично равнище.

ЕДИН ОТ ГЕНЕРАЛНИТЕ СЕКРЕТАРИ НА СЗО, Д-р Кейджи ФУКУДА, побърза да излезе с меморандум. От който става ясно, че СЗО е запозната с теориите на ДЖИБС, и спешно проучва предварителните резултати от неговите частни разследвания. ФУКУДА остава резервиран към ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА НА ДЖИБС, възлагайки тяхната окончателна преоценка на водещи интегрални междудисциплинарни учени в САЩ, АВСТРАЛИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и ЯПОНИЯ.

В САЩ, където генетичното премоделиране е обичайна практика, а нарушението на законодателството перфидно, съвсем неотдавна ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА ИЗНЕНАДВАЩО СНЕ РЕД ЗАБРАНИ ВЪРХУ КРИТИЧНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. ГЛАВНИЯТ СПЕЦИАЛИСТ ПО ГРИПА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ Д-Р НАНСИ КОКС, рязко отхвърли подозренията за неумишлено прехвърляне на модифицирания ген на т.н. СВИНСКИЯТ ГРИП в МЕКСИКО. Според НАНСИ КОКС, към днешна дата не съществуват изчерпателни данни ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СВИНСКИ ГРИП ЦИРКУЛИРАЩИ В ЮЖНА АМЕРИКА И АФРИКА. Следователно, във всеки от районите на ЮЖНА АМЕРИКА и АФРИКА, появата на СВИНСКИ ГРИП би могла да се очаква - БЕЗ ВМЕШАТЕЛСТВО НА ЧОВЕКА.

АВСТРАЛИЕЦЪТ ДОКТОР ЕЙЯДРИЪН ДЖИБС, се явява автор на повече от 250 научни публикации по проблеми на съвременната вирусология. Вземайки участие в разработка на безброй противовирусни препарати, той авторизира широкоспектърния препарат ОСЕЛТАМИВИР, явяващ се един от най-ефективните АНТИГРИПОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ, в т.ч. и срещу новия ЩАМ НА ВИРУСА H1N1.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...