Monday, June 22, 2009

ФРИТЦЪЛ - БАЩАТА-ДЯДО от Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

България над всичко
Прегледи: 148 - Коментари: 0
Фритцъл - Бащата-Дядо
Фритцъл - Бащата-Дядо
(c) 2008 - Bogoomil Kostoff AVRAMOV-HEMY
ФРИТЦЪЛ - БАЩАТА-ДЯДО
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

АКО НЯКОГА попаднете в СЪВРЕМЕННА АВСТРИЯ, няма как да не установите основното: МИРИШЕ НА БАЛКАНСКИ БОБ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ - А ОСВЕН ТОВА - ХОРАТА СА ХЕРМЕТИЧНИ, НЕСПОКОЙНИ И ПОДОЗРИТЕЛНИ. Едва ли са такива, ако си им прекалено близък, но за транзит-посетителят - това е. Какви ли тайни крият тези някогашни градове-държави по мазета и тавани? Една от тях, в началото на тази година, стана достояние на света.

НЕОТДАВНА АВСТРИЙСКИЯТ СЪД не призна ЙОЗЕФ ФРИТЦЪЛ за побъркан. Независимо, че бе държал своята дъщеря почти 24 години под домашен арест в прилично оборудвано мазе. (Горе-доле толко трае Моженето!) През всичкото това време той страстно я обичаше - и се стараеше. (Последица от недоизживян нацизъм - той е на 73 години!) Момичето ДЪЩЕРЯ-СЪПРУГА добива тайно седем деца от него, едно от които почива подир раждане. Тази седмица Прокуратурата окончателно го обвини в Изнасилване, Отвличане, Заробване, Инцест и още няколко подобни престъпления, които дори дигиталният свят не приема и отрича.

ФРИТЦЪЛ, по същество бивш полицай, бе случайно разкрит през АПРИЛ, (Не бе успял да бъде доктор!), че държи под ключ своята ДЪЩЕРЯ-СЪПРУГА по име ЕЛИЗАБЕТ, в звуконепроницаем бункер. Под своята къща в град АМЩЕТЕН - ЦЕНТРАЛНА АВСТРИЯ. Онези, които са преживяли ужасите на бомбардировките през Втората Световна Война, когато хората се криеха в бункери и мазета дано оцелеят, (В СТАРА ВАРНА един подобен БУНКЕР все още стои!), навярно са смахнати не по-малко. Ако да се преровят мазетата и таваните на ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА АВСТРИЯ, няма как да не се открият десетки подобни случаи. Щото този съвсем не е първи и единствен. Само че, без чак толкова близка роднинска връзка - от която няма как да не потръпнеш. Признат за вменяем, в началото на следващата година ФРИТЦЪЛ ще бъде окончателно признат за виновен. Очакват го 10-20 години строг тъмничен затвор, поради смъртта на едно от своите ДЕЦА-ВНУЦИ. Неговият адвокат обаче, е отказал изявление за сега. Нищо чудно, децата-внуци да не се окажат съвсем негови. При такъв благодат - без помощник не може. Да сте се заглеждали в тъмните крайпътни сенки на крайпътните дървеса в предградията на АВСТРИЯ? Направете го - минавайки от там. Ако чуете турски говор - дайте газ!

Hemy VARNALIS по ROITERS

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...