Monday, June 22, 2009

КАРЛА БРУНИ - КАТО НОВАТОР И МИШЕНА

България над всичко
Прегледи: 117 - Коментари: 4
Карла Бруни - като новатор и мишена
Карла Бруни - като новатор и мишена
(c) 2009 - Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
КАРЛА БРУНИ - КАТО НОВАТОР И МИШЕНА
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

С ВИСОКОУВАЖАЕМАТА МАДАМ КАРЛА БРУНИ, все по-често-често си се случват странни неща. Я уникална фотография ще изчезне - я някой ще изкара някой лев от устойчивата привлекателност на знаменитата дама. Някой някога бе казал - не е лека короната - дори от картон, макар това все по-често да се забравя. Особено, що се отнася до нашата си местна власт. Едва вчера стана ясно, че цял лаптоп-компютър с всевъзможни фотографии, на скъпата на уникалния народ на РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ височайша дама, е изчезнал при грабеж от апартамент в центъра на ПАРИЖ, където полиция от всякакъв вид има бол-бол. Нещастният лап-топ се е намирал в дома на брата на бившия съпруг на КАРЛА, при това, тъпкан със семейни фотографии от минало време. Тук, в СТАРА ВАРНА, Бай Ганю ВАРНЕНСКИ незабавно заключи - РЕВНОСТТА ИЗПЕПЕЛЯВА ЛЮБОВТА. И, не знам, какво точно искаше да каже. Характерното за Инж. Бай Ганю ВАРНЕНСКИ и БАЛКАНСКИ е това, че докато се цели нависоко, пада все по-на-ниско. Абе човек - где се вреш! Става дума за ПЪРВАТА ДАМА НА ФРАНЦИЯ! Утре ще се юрнат при теб чуждата вещ да търсят, а ти няма как да не си тъпкан с компютри. Сега сме едно цяло БАКО, не само с цяла ЕВРОПА, но в частност - и - с РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ.

ФАТАЛНОТО ОГРАБВАНЕ е открито едва на следващия ден. Стотици снимки на почитаемата дама, заедно със снимки на нейния по-преден съпруг професора по натур-философия Рафаел АЙНТХОВЕН, попадат в ръцете на неизвестен извършител. О, времена - о нрави! Колко грижи за парижката полиция. Какво напрежение за ФРЕНСКОТО СЮРТЕ.

ПО ВРЕМЕ НА ТОВА ЗАГАДЪЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Мадам Карла БРУНИ, се оказва на посещение в КРАЛСТВО ИСПАНИЯ, заедно със своя настоящ съпруг президента на РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ - люлката на свободата - високоуважаемия Никол САРКОЗИ. Където при официалната среща с монархическата двойка, Мадам БРУНИ си позволила да не стори реверанс, както това се изисква, а разцелувала КРАЛИЦА СОФИЯ по двете бузи - както това става на ШАНЗЕЛИЗЕ. Стъпихосаните дворцови ибрикчии направиха ГОВОРИТЕЛ НА ИСПАНСКИЯ ДВОР да даде изявление, пред журналисти и други лица, като омаловажи случката подчертавайки, че "РЕВЕРАНСЪТ НЕ Е НЕОБХОДИМОСТ, А Е САМО ДВОРЦОВ НАВИК И ПРИВИЧКА."

НО, ЩО ДА СЕ СТОРИ. Имперският етикет може да е нещо съвсем закостеняло, но пред националния интерес, и той става все по-алтернативен ...


Потребител:
Коментар:
1. Потребител: Основен играч Дата: 2009-05-04 23:12:40
Кой управлява Франция сега? Погледнете идеалното тяло на Карла и еврейското излъчване на Никола и кажете!
2. Потребител: До "Основен играчко& Дата: 2009-05-05 09:00:50
Абе стига с това антиеврейство - то не остана материал неоплют за еврейство - всеки интелектуалец е евреин - в това чисто и ТИ самият - доколкото би могъл да бъдеш интелектуалец - освен търговец.
3. Потребител: Голяма работа Дата: 2009-05-05 13:05:34
Голяма работа е Карла Бруни! Господ всичко й е дал.
4. Потребител: юнаците от "Свобода Дата: 2009-05-07 13:20:58
Хубава еврейка - а!?! Щоту има и грозни - а!?!

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...