Monday, June 22, 2009

ВОЙНА И МИР от Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

България над всичко
Прегледи: 197 - Коментари: 4
Война и мир
Война и мир
(C) 2009-Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY
ВОЙНА И МИР
от
Богомил Костов АВРАМОВ-ХЕМИ

ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ изминаха, откак РЕПУБЛИКА ИЗРАЕЛ, отвори локална война в ГАЗА. Ивица, издантелена под натиск на американската администрация, съгласно прекалено далечни стратегически акаунти. ПРИЧИНАТА: ХАМАЗ не се отказа да бомбардира ИЗРАЕЛ - с повод и без повод, от сравнително модерна ракетна артилерия. Захранвана с ракети местно производство -п ама рядко вършат работа, заради това вкарвани по нелегални наземни и подземни канали през САМАТА ИЗРАЕЛ. Където държавна корупция - изобщо не се види. Важно е търговията на черно да върви. Причина поради която еврейското малцинство в ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ бе здраво пипнато за яката по време на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - т.н. ЧЕРНОБОРСАДЖИИ. Иначе пък ги спаси - някой плати някому нависоко. Не вярвам това да бе ЦАРЯТ. По-скоро неговият брат ...

САМО ЧЕ работата се позатегна. Щом се стигна до ангажиране на резервисти (11.01.2009.!) - една съвсем неприятна работа. Кой можа - хвана самолета за БЕЙРУТ. Кой остана - хвана автомата и тръгна към ГАЗА. Операцията - предвидена за шамар и поучение - се затегна. Някога ИЗРАЕЛ имаше сила и мощ пет пъти да се противопостави на заобикалящите я - и завиждащи й - "арапчуги". Днес това не е известно. Очевидно резултатите от войната с КАЙРО - втори път едва ли ще се повтори. ХАМАЗ не си е губила времето напразно. Предстоят тежки кръвопролития - и пустинна партизанска война. Макар значително по-дребна от онази във ВИЕТНАМ. ИЗРАЕЛ декларира, че става дума за "ПОДДЪРЖАНЕ НА ВОЕНИЗИРАНИЯ НАТИСК". Предстоят тежки международни релации. Навярно биха довели до подходящи преговори. При които ще стане ясно - кой именно управлява ИВИЦАТА ГАЗА.

ЖЕРТВИТЕ в ГАЗА официално въртят хилядарка. Ранените - два пъти по толкоз. Основно невинни любопитни дечурлига. Жадни и гладни - всички останали. Че е гадна тактиката на ЖИВИ ЩИТОВЕ - гадна и безмилостна е. Но, като си няма човек танкове - какво друго да противопостави, - освен гол задник и тотален глад? ООН в този случай се спусна, и - представете си - конвоите с хуманитарна помощ вървят - през ИЗРАЕЛ - няма от къде другаде. Какво съдържат - друга работа. Няма да е единствено хляб, сол и памперси - я! ГАЗА е тотално простреляна и в пламъци. Значително по-жестоко от изоставяните от израелтяните имоти. По време на прогонването им за реализиране на безумно националистическа ГАЗА. Външният министър на ИЗРАЕЛ - ЦИПИ ЛИВНИ - доста прибързано постанови: "ТОВА Е ЕДНА УСПЕШНА КАМПАНИЯ". Без да добави, че налице е кампания за възвръщане на израелското господство и управия - върху тази тясна ивица корава неплодородна земя. ХАМАЗ навярно вече е разбрал, твърди по радиото той, че "ИЗРАЕЛ Е РЕАГИРАЛ ДИВО" срещу непрестанните трансгранични ракетни бомбардировки. Напомнящи в определена стенеп на бомбардировките на САДДАМ ХЮСЕИН по време на "ПУСТИННА ВОЙНА-2". Но, къде е той сега? Всъщност хвърлените ракети са най-вече иранско производство. Превъоръжаването на ХАМАЗ е в ръцете на ИРАН. Прекалено богата държава, която електронно се вдига на крака - без да забрави религиозен пророк и политически пророци. Катурнали - не без щатска помощ - един от последните мирно царстващи, че да въведат сутрите на свръх-религиозният хаос в ИРАН. ИЗРАЕЛ все още не е излязъл на границата ГАЗА-ЕГИПЕТ, и това означава доста. ЕГИПЕТ е възприеман насериозно от ИЗРАЕЛ - доста капитали имат си там - за да си развалят дослук и търговия. И, под натиск на ИЗРАЕЛ, правителството на ЕГИПЕТ започва да се прави че затваря тунелите под границата с ГАЗА. В противен случай ИЗРАЕЛ - като нищо ще го стори.

КАЗВАТ, оперативното ръковдство на ХАМАЗ се е сгушило в темелите на най-голямата болница в ГАЗА. Построена с пари на ИЗРАЕЛ. Оборудвана с дотации на САЩ. Та дано ХАМАЗ поумнее. Което изобщо не се забелязва. Палестинските съпротивителни организации бяха някога дотолкова натъпкани с черни фондове - по БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ - че бяха започнали да раздават на ляво и дясно униформени поли, двойно подплатени чорапогащи, и бойни сутиени. СОФИЯ доста се бе раззеленила.

ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ КЛИН В ХАМАЗ, как се види - добре смазан - вече е вкаран. Представителите в КАЙРО - вършат едно. Драсналото ръководство в ДАМАСК - каканиже друго. АМЕРИКА и ГЕРМАНИЯ не престават да обещават технологическа и финансова помощ на ЕГИПЕТ, където правоверните фундаменталисти често слагат под нож невинни екскурзианти, дано закрие съществуващите транспортни тунели. Работата върви към разполагане на международни полицейски сили по египетското лице на границата ГАЗА-ЕГИПЕТ, а това от всяко положение означава локална окупация, което ЕГИПЕТ се осмелява да отказва. На зелената маса отново е поставен МИРНИЯТ ДОГОВОР ЕГИПЕТ-ИЗРАЕЛ - 1979 г., за да напомни жестокия пердах, който ЕГИПЕТ ТОГАВА ПОНЕСЕ. Независимо от огромното количество самонасочващи се съветски ракети ЗЕМЯ-ВЪЗДУХ, които така и не се намери кой да задейства.

ЗАСЕГА ИЗРАЕЛ твърди, че основно унищожава тунелите тръгващи от нейна територия за ГАЗА - оказали се повече от две стотици. (Добри търговци са тези израелтяни - много са добри!) Няма как в тях да не се укриват бежанци. И - какво се получава? Получава се пълно международно маскаре.
Колко тъжно ...
Колко много тъжно ...
За Света - За Световната "Общност" - За Всички Нас ...

Потребител:
Коментар:
1. Потребител: Марчо Марчев Дата: 2009-01-15 14:10:40
Ако има евреи - има и крадени пари.
2. Потребител: Наблюдател Дата: 2009-01-16 15:31:37
Заглавието требе да е не Война и мир, А Война и МОР
3. Потребител: студент - международник Дата: 2009-01-24 18:57:17
Ще помоля автора да провери как се пише ХАМАС или ХАМАЗ. Нищо лично.
4. Потребител: ХЪКАТА-МЪКАТА-ДАЙМИВЛАСТ! Дата: 2009-02-12 09:26:10
Ммммисля, че завършва на МАЗНО-МАЗ!

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...