Monday, June 22, 2009

БЕЗ СЕКСИЗЪМ - КРАЙ ПАПСКИЯ ПРЕСТОЛ!

България над всичко
Прегледи: 104 - Коментари: 1
Без сексизъм - край Папския престол!
Без сексизъм - край Папския престол!
(C) 2009 - Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
БЕЗ СЕКСИЗЪМ - КРАЙ ПАПСКИЯ ПРЕСТОЛ!
от
Хеми ВАРНАЛИС

ПАПСКИЯТ ПРЕСТОЛ НЕ СИ ПОПЛЮВА. И, като нищо мери ръст с Барак ОБАМА. Причината - и трите предложени кандидатури за посланици на САЩ пред СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ, са изтъкнати поборници за ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ, щото сами да определят да си имат ли копеле - или не. С други думи СВЕТЕЙШИЯТ ОТЕЦ, за когото няма нищо по-сигурно, че от време навреме контактува с ГОСПОД-БОГ, не иска прекалено еманципирани американки под сенките на ВАТИКАНА.

МАКАР КАТОЛИЧКА по вероизповедание, но не и по щатски чалъми, Керълайн КЕНЕДИ - дъщеря на покойния Джон КЕНЕДИ, бе отхвърлена - като нищо. Нейните пламенни речи по света, по отношение ПРАВОТО НА АБОРТ, предизвикаха неодобрението не само на СВЕТИЯ РИМСКИ ПРЕСТОЛ, но и на консервативната католическа общност на САЩ, съсредоточена в т.н. 'CHRISTIAN BELT" пресичащ територията на САЩ от Изток на Запад - през средата баш. Тоест и християнската общност на която все още й се чува думата и в конгрес и в сенат, се оказа възмутена. Позицията на уважаемата дама се припокрива с тази на ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА по отношение на абортите, и свързаната с това национална социална политика. Не само това. Баррак ОБАМА си позволи; незабавно подир встъпване в длъжност; да снеме вседържавната възбрана върху ОПИТИТЕ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ, а това единява човекът с ГОСПОД-БОГ по съвсем особен начин - ако имаш спонсор-паралия.

ОТ ТОВА - КАК СЕ ВИДИ - БЕЛИЯТ ДОМ е прекалено затруднен. Предполага се, подходяща кандидатура ще бъде уточнена едва при посещението на ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ при СВЕТИЯ ОТЕЦ през месеца юлий на таз' година. Защото наложената традиция на постановяване и възприемане на подобни пратеници при СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ, начиная от средата на осемдесетте години на Двайсти Век, изисква щото ЩАТСКИТЕ ПОСЛАНИЦИ ДА БЪДАТ ИЗЯВЕНИ ПРОТИВНИЦИ НА ИЗКУСТВЕНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА БРЕМЕННОСТТА ЧЕЛОВЕЧЕСКА. Засега Нейно Превъзходителство Госпожа Мери Ан ГЛЕНДЪН, професор от ХАРВАРДСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, продължава да върти нещата за посланик още от времето на БУШ-Младши. Нищо чудно да поостане още някой-друг Великден. Баррак ОБАМА пипа изключително внимателно по задграничните представители на САЩ. Което говори, че особени промени във външната политика на БЕЛИЯ ДОМ - за сега - няма да се забележат.

САМАТА ДЪРЖАВА НАРИЧАНА "ВАТИКАН", не установява никакви дипломатически отношения с никого - и никога. Не сключва международни договори с никого - и никога. Тя е суверенна територия на СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ за пред ГОСПОД-БОГ. Нейната независимост произтича от суверенитета на ПАПАТА. Дипломатическите мисии на стотината аташирали свои представители държави, биват акредитирани ПРИ СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ, а не при ГРАДА-ДЪРЖАВА ВАТИКАНА. И обикновено, се намират извън землището на ВАТИКАНА - тоест някъде в РИМ. Това се обуславя от привидно наситената религиозна дейност в чертите на парчето земя, което - ако не се лъжа - бе узаконено едва по времето на МУСОЛИНИ.

Потребител:
Коментар:
1. Потребител: Стефан Пламенов Дата: 2009-04-16 20:21:53
Развратът е довел до падението и пропадането на Римската империя,така че Папата знае много добре какво да прави. Само ние българите не си даваме сметка докъде ще стигнем с днешния ни разврат.

No comments:

I'M THE PAUSE, by Hemy

© 2013-Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY АЗ СЪМ ПАУЗАТА НА ТУЙ СКАПАНО ОБЩЕСТВО, ГДЕТО В ГЪРДИТЕ ТЪЙ БЕЗПОЩАДНО СЕ БИЕ; ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗА...